Nosaltres

Laud'Ars és una orquestra de corda polçada amb seu a Sant Joan Despí (Barcelona). Ofereix concerts i participa en festivals de música, dins i fora de Catalunya, dins i fora de Catalunya.

Va ser fundada el 1982 mestre Andrés-Ángel Sánchez García. Actualment, consta d'una vintena de músics.

L'orquestra ha participat en la posada en escena de diverses sarsueles, que inclouen representacions de Doña Francisquita, d'Amadeu Vives, al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, en els anys 1988 i 2010.

A més, Laud'Ars és membre fundador de la FEGIP (Federació Espanyola de Guitarra i Plectre) i cada tardor, des de fa vint, organitza la Trobada Llaudística, per la qual han passat prestigioses agrupacions de plectre.

El repertori de Laud'Ars és molt ampli i consta de tant d'obres clàssiques com populars, modernes, contemporànies i folklòriques. Una petita mostra es recull en els dos discs que ha gravat l'agrupació, sota la direcció de Miguel Ángel Sánchez i Rafael Márquez, respectivament.

Manuel Gómez Llorente, director

Nascut a Madrid, va començar els estudis musicals amb Manuel i Roberto Grandío i es va graduar al Reial Conservatori Superior de música de Madrid en la composició, amb Antón García-Abril i Román Alís, i en direcció d'orquestra, amb Francisco García Nieto.

Va ser membre de l'Orquestra de plectrum Gaspar Sanz, membre fundador de l'Orquestra de Llaüts Roberto Grandío i baixista Laud'Ars fins, a 2008, va ser a càrrec de la seva direcció. Actualment dirigeix l'orquestra també Ars Tunae, de Barcelona, i l'Escola de Música Enric Granados, de Sant Joan Despí.